Szövegdoboz

Ha nem találod a szavakat...

ANTI AGE - egy termék marketinges csodaköntöse

2010. április 15. 23:13 - szovegdoboz

Úgy hiszem, hogy amióta valamelyik elődünk először belenézett egy tó vizébe és ott megpillantotta arcmását, ugyanattól a pillanattól fogva küzd az emberiség szinte minden tagja azért, hogy külseje fiatalos és ápolt legyen, kora előrahaladta ellenére is.
Az emberek hajat festenek, sminkelnek, mindenféle fogyókúrás szereket fogyasztanak, plasztikáztatnak, ráncfelvarratnak. Nő legyen a talpán, aki ellen tud állni az arannyal vagy egyéb kimondhatatlan nevű összetevőkkel teletömött ránctalanító krémeknek!

Ma már tudjuk, hogy van 'anti age' sampon, 'anti age' testápoló, 'anti age' arclemosó, 'anti age' arckrém, 'anti age' dekorkozmetikumok. Még az is, aki az életében soha nem volt részese egyetlen angolórának sem, még az is tudja, hogy az 'anti age' valami olyasmit jelent, amitől fiatalabbnak tűnhet. És ki ne akarna fiatalabbnak tűnni???

Már azt gondolhattuk, 'anti age' témában nincs új a nap alatt. De ha jobban végiggondoljuk a napi tisztálkodás és testápolás témáját, azonnal rá kellene jönnünk, hogy valami mégis kimaradt eddig. Nos ha még mindig elképzelésed sincs mi lehet az, elárulom. A szájápolás! Igen! Ha eddig valaki nem tudta volna, a fogaink is öregszenek. De semmi pánik! Itt a mi megmentőnk, az ANTI AGE FOGKRÉM! Hát nem fantasztikus?!

Íme egy újabb példa a nők hiúságának a marketing eszközeivel történő bombázására. Mert ahogy az az alábbi cikkből is kiderül, az Unilever kimondottan a nőket célozza új termékével, mivel rájuk eredményesebben lehet hatni, ha a szépségápolás "nercbundájába" öltöztetik az új terméket.

Sóhajthatunk egy nagyot, ez a gond is megoldódott. Mostantól nem kell aggódnunk semmiért, nyugodtan rámosolyoghatunk bárkire, hiszen a fogaink a fiatalító fogkrémtől majd jobban ragyognak mint valaha, és a nevetőráncaink sem okoznak gondot többé, ha minden reggel és este felvisszük a megfelelő mennyiségű 'anti age' arckrémünket.
Ugye milyen csodálatos? :-)

/sz: KrisztaNagy/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr281925154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Krisztina l Vérnyúl · http://www.palyamarketing.hu 2010.04.16. 09:00:59

Most megijedtem, és gyorsan szaladtam a tükörhöz... Megnyugodva jöttem vissza, az én fogaim még nem ráncosak : )
süti beállítások módosítása