Szövegdoboz

Ha nem találod a szavakat...

HeelGood - szuper termék, minimalista reklámmal

2019. április 03. 10:03 - szovegdoboz

Azt hiszem, mindenkinek, aki autót vezet, ismerős probléma a cipője sarkának sérülése, folyamatos elkoszolódása, kopása, amit a pedálozás során szerez. A megoldásra már számtalan próbálkozás született, de eddig én nem találkoztam olyannal, ami egyszerre lett volna esztétikus és praktikus.

Ennek most vége! A HeelGood cipősarok-védője végre olyan anyagból készült, amely nem szakítja ki a legfinomabb harisnyát sem  - bár ezt az előnyét inkább a nők élvezhetik. A színválaszték azonban olyan bőséges, hogy férfiak, nők egyaránt találhatnak megfelelő darabot. Szerintem némelyik árnyalat annyira szuper, hogy nem is érezném cikinek, ha véletlenül rajtam marad, amikor kipattanok a kocsiból és szaladok a dolgomra. Sőt! Egyenesen trendi! 

Gyártottak egy reklámspotot is az új márka termékéhez, amely eléggé minimalista megoldás, de a lényeg látszik benne.  Azért a szöveges leíráson kívül, amit a videó alatt találhatunk, jó lett volna, ha elhangzik, vagy feliratok formájában legalább megjelennek a termékelőnyök, esetleg árak is a videóban. Különösebb sztori nincsen, kizárólag a termék bemutatására koncentrál a film. A képi megoldások  igényesek, szépek, tényleg kedvet ébresztenek a viselésére, és a film végén feltűnik a HeelGood felirat is. 

Ha én találom ki a forgatókönyvet, tuti, hogy tettem volna néhány vágóképet az elkopott cipősarkakról is, hogy szemléltessem, mivé lesznek a gyönyörű cipők a HeelGood nélkül. Úgy sokkal nagyobb lett volna a kontraszt, és talán jobban kedvet ébresztene a vásárlásra, ha a problémát is bemutatja, ami a terméket életre hívta. 

Mindenesetre szerintem a termék szuper és a 2019. április 10-14. közti Glamour napokon kupon is lesz hozzá! Aki nem bír várni addig, itt megvásárolhatja!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr9914735911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása