Szövegdoboz

Ha nem találod a szavakat...

Reklámhét 2011 és az internet ördöge

2011. április 14. 19:55 - szovegdoboz

A Reklámhét megújult honlappal várja a marketing és a reklámok szerelmeseit, művelőit. Meg kell mondanom, a tavalyihoz képest sokkal jobb a dizájn, látszik rajta, hogy idén többet gondolkodtak rajta. Nekem tetszik!

Jópofa ez a "sulis-fíling" a maszatosan letörölt táblára fehér krétabetűk kerültek. Az oldalon jól el lehet igazodni, az Osztályterem menüpont is szuper a Magyarország vaktérképén bejelölt helyszínekkel. Az előző évi szöveghez képest a köszöntő "Becsengetés" szöveg nyelvtanilag megfellebbezhetetlen, mert bizony tavaly ezzel is voltak problémák, amiről akkor írtam is.
Külön jó pont azért, hogy aki nem akarja erőltetni a szemét, annak csak rá kell kattintania a szövegre, ami egy külön ablakban olvasóbarát betűtípussal és háttérrel jelenik meg. Ezt is köszönjük! :)

Most viszont jön az a bizonyos DE...

Valami kis hiba megint csúszott a gépezetbe, miért is ne, gondtalanul végtelenül unalmas lenne az élet és ezek szerint nem csak a nyomdának, az internetnek is van ördöge... Abban bízva írok, hogy amiképp tavaly is, bejegyzésem után gyorsan megoldásra, javításra kerül ez a technikailag valószínűleg kicsi, ám annál bosszantóbb hiányosság.

Azt hiszem nem csak a magam nevében kérem, hogy a vidéki és budapesti órarendeket tartalmazó pdf dokumentumokat valaki nagyon gyorsan varázsolja letölthetővé, mert egyik diáknak sem mindegy, hogy másnap milyen óra lesz a suliban. :)

Akkor most: egy-kettő-három ABRAKADABRA!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr662826577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndu 2011.04.15. 10:21:52

Szia!

Én megtaláltam a programot! Nézd meg az órarendet, kattints bele és megjelenik ....!

Hol máshol lennének az órák! :-)

egy osztálytárs

szovegdoboz 2011.04.15. 12:19:37

@ndu: Igen, ma már megjelenik. FB-on is kiírták, hogy így meg lehet találni. De tegnap ez még nem volt így. Örülök, hogy változott valami.

ndu 2011.04.15. 13:25:15

@szovegdoboz: Furi, nekem már tegnap is működött így ...! Mindegy, a lényeg, hogy mukszik! :-)
süti beállítások módosítása