Szövegdoboz

Ha nem találod a szavakat...

Hogy kerültem én ide?

2010. február 20. 21:46 - szovegdoboz

Kezdetnek azt gondolom le kellene írjam, hogyan is kerültem én a Szövegdoboz alá, hogy miért pont ez a név, és egyáltalán, mit akarok itt a nagy intenetes hálózat egy kicsiny pontjaként elérni. Gondolom nem meglepő senkinek, ha azt mondom a célom az, mint a blogot írók többségének, hogy olvassatok.:)

A mostani gerilla marketing által elárasztott világban talán kuriózumnak számít, hogy szeretném, ha valóban engem ismerne meg az olvasó. Tartózkodom a tökéletes, mindentudó idealizált "személyiség" létrehozásától, hiszen a mindennapi, a cyber-világon túli életben is a hitelesség, a megbízhatóság a legfontosabb tényező. Attól, hogy valaki guruként reklámozza magát, nem feltétlenül lesz jobb szakember. Lehet, hogy ezzel a marketing fogással átmenetileg több megrendelést szerez, de ha a hozzáértése nem áll összhangban a saját magáról a többiekben kialakított képpel, nem valószínű, hogy visszatérő ügyfelekre tesz szert ez öntömjénező self-marketinggel.

De visszatérve a kiindulóponthoz: hiszen az olvasónak mindig meg kell adni a választ a címsorban lévő kérdésre :)
Hogy kerültem én ide?
Egészen pontosan egy kb. 5 percet igénybe vevő regisztráció után lettem a szovegdoboz.blog.hu boldog tulajdonosa.
Na de komolyra fordítva: A tervek szerint rövid időn belül elindítom első saját honlapomat, melynek témája elsősorban a reklámohkoz, kiadványokhoz kapcsolódó szövegírás. De lesz itt grafika, webdesign egyszóval minden, ami a névjegykártyától a weboldalig szóba kerülhet egy vállalkozásban. Úgy gondoltam, amíg a honlap elkészül, ezen a fórumon vetem képernyőre a témával kapcsolatban bennem felvetődő gondolatokat, amiket remélem minél többen olvasásra érdemesnek tartanak majd.

/sz: KrisztaNagy/
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr831776875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.02.22. 12:02:56

üdvözöllek a marketingbloggerek között:D

kíváncsian várom bejegyzéseidet!:)
jó munkát!
süti beállítások módosítása